torsdag 2 september 2010

Halleluja!!!

Idag kom det ett kort från Borlänge Energi där står det att de ska påbörja förberedelserna för fiberanslutning i vårat område och vecka 35 kommer det att börja göra i ordning abonnentskåpet i gatan där vårat hus skall anslutas. Hurra Hurra!!!

Kan dock inte sluta att vara lite optimistisk.... Det är vecka 35 nu och halva arbetsveckan har faktiskt redan gått. Vidare står det också att de har grävt ner fiberkabel i gatan framför oss samt att de har blåst in optofiber i gatan bredvid oss..... Märkligt nog har de som bor på den gatan inte någon fiberanslutning, trots att de vill ha.. Vi har inte heller sett någon grävmaskin på gatan som de påstår att de har grävt......


MEN idag såg vi alla fall en "gubbe " från Borlänge Energi som var och rotade i Elskåpet. Hoppas hoppas verkligen att jag har fel, kanske var de här och grävde en dag då inte vi var hemma ? Måtte vi få fart på tekniken snart!!



1 kommentar:

  1. Tummen är ur ar**et!!! Äntligen! Hoppas det innebär tätare blogginlägg för jag är ju så gräsligt nyfiken på hur ni har det där på "kryddhyllan" (tänker på gatnamnen). ;)

    SvaraRadera