tisdag 14 september 2010

Det går en ängel kring vårt hus...

Inte trodde vi att det skulle dröja så länge innan vi skulle putsa fönstren men har man fullt upp så har man... Faktum är att hade vi inte anlitat någon skulle vi nog antagligen i skrivande stund inte hunnit putsa dem ialla fall.. Lite medvetet har vi väntat, eftersom vi vetat att det är några tomter på väg att göras i ordning här i närheten, och att göra en i ordning en tomt för att göra en grund.. Ja då dammar det... Så det kändes lika bra att vänta med fönstren... Men nu äntligen är de rena och frächa... Jisses vilken skillnad det är på lortiga och rena fönster. Jag har inte tidgare tyckt att det varit särskilt mörkt inne i huset men nu när fönstren är rena.. Ja det är verkligen ljus inne. Underbart!




Före.. dammet har tom letat sig in bakom spröjsen..


Efter


Visst ser det konstigt ut.. Spröjsen är pricken över i på vårat hus


Istället för att putsa fönster har vi roat oss med att röja lite i garaget.. Vi har tagit det lite pö om pö.. Det är då helt otroligt vad saker som man samlar på sig... Inte vill man ge/slänga bort vad som helst heller... För det kan ju faktiskt vara bra att ha någon gång... T.ex. vi har två sovsäckar. Inte vet jag vad vi ska ha dem till eller när vi ska använda dem men OM vi någon gång skulle behöva dem känns det onödigt att köpa nya för att vi har slängt två fel fria..... Förstår ni mitt dilemma??

Var 17 gör man av dem under tiden ??
Joo låter dem ligga och ta plats i garaget.. Det är dock ingen bra lösning... Uppe på vinden har vi tidigare bara haft en landgång men nu efter mina städryck fick P masa sig upp för stegen till vinden och skruva fast lite råspånt så nu äntligen har vi ett golv med betydligt mycket mer förvarings utrymme där uppe :) hehe så nu kan vi fortstätta ett tag till att samla på oss en massa onödiga saker... Till P´s förtret...


Det går en ängel kring vårt hus.. Nja inte riktigt men vi har en ängel som inte riktigt får plats inne i huset. Så jag passade på att hänga upp henne på vinden... Så nu har vi en fin skyddsängel som möter oss när vi klättrar upp på vinden.


2 kommentarer:

  1. HiHi så där tycker du att "min" ängel platsar ;-)

    Ja men hon verkar passa bra där och hoppas hon skyddar er från allt ont..

    SvaraRadera
  2. Snaaart får jag tvätta mins fönster och hänga upp gardiner.
    Skönt att få lite extra förvaringsutrymme på vinden. Ni pysslar och får till det så fint i ert hus.

    SvaraRadera