onsdag 24 februari 2010

Spottar

Tidigare har vi inte tänkt att ha några spottar alls inne i huset däremot har vi tänkt att garageporten skall lysas upp av några spottar men nu när elektrikerna har börjat med sitt arbete har de undrat om vi inte ska ha några spottar inne ändå.. Hmm ja det var inte riktigt tanken från början men vips så blev det en hel del spottar inte med... Bara så där huxflux.... men fint blir det..


I hallen in till sovrummen och stora toaletten kommer det att vara 4st spottar, på stora toaletten kommer vi att ha 6st spottar och i köket 7st spottar. Ja det är väl vad man kan kalla helomvändning från 0 st spottar till 17st på bara en dag :) Man är ju inte bättre än att man kan ändra sig.... Spottarna kommer inte att bli stora fyrkanter som på bilderna utan små runda. Den stora fyrkanten är värmeskydd eftersom spottarna kan bli varma.


Stora badrummet

Hallen

Köket
Vad det gäller fasadbelysning kommer vi att ha en lampa på vardera sida om entredörren som är en pardörr och på altansidan kommer vi också att ha två lampor, även där en på var sida om dörren.


Halvmåne fönstren har också blivit in monterade i dag:) än är inte spröjsen på plats, men det kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar