onsdag 16 december 2009

Grunden

Första bilden på tomten med snö :)

I går den 15/12 var vi ut till tomten och pratade med killen som ska göra grunden. Hans förslag var att vi ska göra grunden 10cm högre än standard (vad nu standard är....) för att få bättre lutning på tomten. Tanken är att de ska börja med grunden på fredag..... Något som jag trodde inte skulle ske(har ju hört talas om hantverkarfasoner) men i dag när vi tog oss en sväng förbi bilen stod detta upplastat på tomten.


Isolering till grunden!

Tji fick jag för att jag var negativ! Ska så klart åka förbi på fredag och kolla hur det går! Å så spännande det är ! Nu känns det verkligen som att det kommer att bli verklighet med huset.. Tidigare så har det känts lite "luddig" eftersom vi inte sett att något hänt men nu, nu ser vi att det händer saker!

Vi har också fått nya ritningar till köket.. De här är bättre än de förra.. Det kanske inte är så stora justeringar men det är en annan fläktkåpa, handtag på alla lådor samt att överskåpen är placerade i par. Kyl/frys, Induktionshäll/ugn stämmer inte på bilden. Jag vill ha Husqvarna så de vitvarorna ska vi köpa på ett annat ställe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar