fredag 20 augusti 2010

Rundturen fortstätter....

....Till Garaget.
Passa på att titta noga nu för detta är antagligen första och enda gången som jag kommer att visa garaget.. Sen bilderna togs har det hunnit bli en aningens mer välfyllt om man säger så..


När A var här passade vi på att kolla upp lutningen i garaget, vi hade en del bakfall och plattan i garaget fick därför flytspacklas. Detta gjordes på torsdagen och på fredagen skulle vi flytta in i huset. från början hade vi tänkt att flytta in i huset och sen veckan efter ordna med garaget, men A insisterade på att vi skulle få det gjort först, sen flytta in, och det var väl tur det... för veckan efter var garaget väldigt i oordning.


Flytspacklingen gjordes alltså på torsdagen och på fredagen(flyttdagen) fortsatte A i garaget med att kakla upp en list mot väggen. Även det var hennes idé. Risken finns att när man kör in bilarna när det är snö att det i garaget blir fuktigt och en klinkerlist står emot betydligt mycket mer fukt än en trälist. Med tanke på att vi har lagt golvvärme slinga i garaget kommer vi inte att ha ett kallgarage, vilket gör att snön som följer med in med bilarna kommer att smälta, för att plattan skall stå emot mer slask än en obehandlad betongplatta valde vi att måla golvet med epoxyfärg. Vi målade golvet tre gånger, det var lite stressigt, mellan målningarna var vi tvungna att vänta 12h men inte mer än 24h, för då har färgen hunnit härda och den "nya" fäster inte.


Dagen innan inflytt. Det var tider det... hihi se så många bilar


Flytspackling pågår


Klart

A sätter kakel listen;


Och P tittar på.. Det är jobbigt att flytta...

Men snart kom även han i att sättas i jobb... Målning av betonggolvet


klart!

I garagefönstret har vi satt upp ett insynsskydd, både snyggt och praktiskt.

2 kommentarer:

  1. Tjusigt Tjusigt :-) Men en liten fundering?? Har verkligen P bara en strumpa på sig *fniss*
    Kram..

    SvaraRadera
  2. Jopp varför vara som alla andra och ha två strumpor på sig??

    SvaraRadera