onsdag 3 mars 2010

Visning

Idag har vi haft visning av vår fina lägenhet. Under tiden som visningen var passade vi på att smita där ifrån och istället ta med oss katterna till huset. Det var alltså deras premiär tur till huset, och de verkade trivas. Till en början hängde de mest på mig men sedan gjorde de sig hemmastadda i fönstret och satt och spanade ut. P passade på att ta några bilder, men tyvärr hade vi inte med oss vår kamera utan mobilen fick agera standin för kameran .. Där av den sämre bildkvaliteten.



Det är dubbla känslor att sälja lägenheten.. Ska bli jättekul att flytta in i huset, vi båda längtar, men jag har bott så länge i lägenheten så det känns konstigt att inte bo där och att någon annan skall flytta in.. Det har varit ett stort intresse för lägenheten och det var många som kom på visningen. Vi håller tummarna att det är lika många som budar på den också :)

I måndags 1/3 var också rörmokaren till huset och äntligen fylldes slangen till golvvärmen med glykol och värmen kopplades in i plattan, så nu är det betydligt mycket mysigare i huset än vad det varit. Tidigare var det faktiskt kallare inne än ute men nu är det ändrat på det! Numer är det skönt att gå in i huset. Den 1a februari började jobbet med att resa väggarna och exakt en månad senare är värmen på. Det är helt otroligt vad fort det går!


Lite glykol hamnade utanför när slangen skulle fyllas på .


Nu när värmen är på har det blivit kondens på rutan.
Det är mycket fukt i grunden som ska bort!


Jobbet med innerväggarna har också fortsatt. Reglarna har fått sällskap av isolering, spånskiva och gips. Vi har valt att ha spånskiva bakom gips på alla väggar i hela huset. Vi har två anledningar till att vi valde det. Dels så ljudisolerar det ytterligare lite grann och eftersom P är extremt ljudkänslig är det lika bra att vi isolerar så gott det bara går, sen så blir det lättare att sätta upp tavlor och väggarna blir mer stöttåliga.


Fifty/fifty, hälften gjort!
Gipsskiva och spånskiva till vänster.
Spånskiva som väntar på gipsskiva till höger.

Spån bakom gips


Elektrikerna jobbar på för fullt de med. Det börjar bli ett riktigt spindelnät av kabelhärvan... Ujj vilket jobb att trassla ur den !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar