torsdag 5 november 2009

M:s fina lampa

Vi har lärt känna ett par här i stan som precis flyttat in i sitt nybyggda hus. Vi var ute och gick en kväll i somras och såg ett hus som höll på att byggas med det företaget som vi vill bygga med , så vad är då inte lämpligare än att "ta för sig" och gå fram och snacka med de som redan är i byggsvängen, Sagt och gjort, vi knatade fram till dem och frågade lite om huset och hustillverkaren och på den vägen är det. Sedan dess har vi besökt dem flera gånger och tittat i deras fina hus. Här om dagen tog vi oss en promenad och gick förbi deras hus som nästan är klart. M i familjen har precis som jag ett stort tycke för kristallkronor. Den här fina lampan sitter i deras lika fina badrum. Jag skulle vilja att en sån flyttade hem till oss med ! Tyvärr hade jag ingen annan kamera än mobilen med mig därav den lite sämre bild kvalliten.




Medan jag ändå är inne och skriver vill jag passa på att göra lite reklam för den här sidan.. Kika in och rösta på vår blogg!

1 kommentar:

  1. Hej
    Håller också på att bygga en Fiskarhedenvilla. Lövsångare i Vallentuna norr om Stockholm.
    Jag fastnade för denna lampa. Fick du reda på var de hade köpt den?
    Du har massor med andra lampor också som är så fina. Själva har vi en kristallkrona som är köpt för ca 17 år sedan men vill gärna ha fler. Bergsmanslampan var ju också så vacker! Får räkna på pengarna. Vi har ännu inte fått klart med offerten för klinker/kakel och badrumsskåp, får väl avvakta lite med lamporna. Utelamporna kostade 1100 st. och det blev 7 st. så där stack en del extra.
    Vill du se min blogg så har jag
    http://lovsangare.blogspot.com/
    Hälsningar Lis-Beth

    SvaraRadera