söndag 30 augusti 2009

Ny blogg

Kvällen och natten till ära har vi bestämt oss för att börja blogga.

Dels för att vi själva vill dokumentera vårat husbygge men också för att andra som är i samma situation som vi varit får lite inspiration och mod att de också börja bygga. Under flera år har vi velat fram och tillbaka, ena stunden har vi varit säkra på att vi ska bygga och nästa stund har vi varit helt övertygade om att det inte blir något.

För alla er som någon gång påbörjat tankarna i att bygga och sedan börjat forska i det lite så vet ni hur mycket tid och energi det går åt, Att bygga ett hus är inte så bara, även om man lejer ut arbetet så blir det en hel del att fixa själva, både praktiskt och teoretiskt - och en massa beslut och val som ingen annan än en själva kan ta, men spännande är det och mycket roligt!

Under de åren som vi drömt och hoppats på att vi någon gång skulle bli byggherrar över vårat eget husbygge har vi letat och letat information på nätet. En hel del har vi hittat och nu hoppas vi också att våran blogg ska vara intressant för någon. Förhoppningsvis finns det alltid någon som man kan roa :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar