lördag 11 december 2010

Nu är det jul här i vårt hus....

Jag älskar julen.. det är en riktig höjdpunkt på vintern... Jag tycker inte att det bara måste handla om att köpa de dyraste presenterna utan förberedelserna kan vara riktigt mysiga så som julskyltning, julmarknad, lussebak, och tjej som jag är så tycker jag att det är roligt att gå i affärer och hitta de "rätta" Klapparna.

Julklappen tycker många vuxna är pengabyte, men det tycker inte jag. Jag älskar att få paket och julklappar. Det är inget som jag sticker under stolen med, men att hitta den "rätta"Klappen behöver inte kosta mycket. Bara vetskapen av att någon tänkt på mig är värt mycket. Julen kan också vara en hemskt jobbig tid för många, alla krav och prestationer som skall slås, och för att inte glömma de ensamma...


Nu är det äntligen jul i vårt hus i alla fall...
Stjärnorna och stakarna är på plats,

Julgardinerna uppe,kransen hänger på dörren

och lussekatterna bakade.

Saffran luktar så underbart, det är verkligen Jul för mig! Ute är det Kallt och snön glimmar. Här inne eldar vi, lyssnar på julmusik och myser!

onsdag 1 december 2010

Badrummet

Nästa projekt att ta i tu med här hemma är att få ordning i stora badrummet. Som det ser ut nu saknas det lite inredning i form av spegelskåp och högskåp. Annars är det bra..Snyggt kakel och klinker ligger där också. Det fyller sin funktion så pass att det finns, toalett, handfat, dusch och duschvägg. Lite svårare är det dock att sminka sig på morgnarna......Så i fall det är någon som undrat varför jag sett ut som jag gör så vet ni varför ;) Det är också ett problem om man vill ta ett varmt bad, men badkaret tror jag får vänta ett tag till.. Vi har inte riktigt bestämt vilken typ av badkar som vi vill ha. Så här kommer i alla fall att skåpen se ut.. Dock inte vita utan valnöt.


Altanen här hemma är full med snö , men den finns där alldeles färdig och väntar på sommaren.