onsdag 23 juni 2010

Att vara eller inte vara..

Nu äntligen kommer det en uppdatering på bloggen:) Det har varit ett lååååååångt ofrivilligt blogguppehåll.. Vi har ännu inte fått bredband/telefon/tv inkopplat men jag hoppas verkligen att det kommer snart! Har haft några samtal med berörda personer som lovat att inkoppling skulle ske i maj, tyvärr var samtalet till ingen nytta för inget har hänt.

P var dock iväg och fixade mobilt bredband för en månad, men vad händer då ?? Joo då vill inte datorn starta, SUCK! men nu äntligen är det fart på internet och dator, då är det dags för nästa "problem". Jag har en sån nackspärr idag och Solen skiner som den aldrig gjort tidigare i sommar. Med andra ord inte en dag man bör sitta inne vid datorn... Men här är jag i alla fall.. Jag kan inte hålla min borta från bloggen längre!


Den 28e maj gick flytten till Kumminstigen, och den 1/6 blev vi officiellt boende här, jag funderar dock fortfarande är jag en Tunhuk eller inte??? Ja för er som inte vet vad en Tunhuk är så kan jag berätta att Tunhuk är ett gammalt uttryck för Borlängebo i största allmänhet, trots att det i själva verket bara bör vara träffande för folk från Stora Tuna. Stora Tuna är en område i den södra delen av Borlänge. Vi bor nu mer i den Norra delen.

Färdiglastat..

Framme

Posten kommer nu mer till Kumminstigen

Samma dag som vi var till lägenheten för sista gången och lämnade nycklarna till nya ägaren , började det att ryka rejält lite längre bort. Det var det gamla Hemköps huset som stod i lågor. Elden tog fart snabbt, och när vi kom dit hade inte brandbilarna hunnit komma än, trots att brandstationen inte alls ligger långt där i från. Fånig och nostalgisk som jag är så tog jag så klart några kort och tänkte tillbaka på alla gånger som vi handlat där. När jag var liten var det den enda affären som jag fick gå ensam till... Nu har inte Hemköp varit i huset på några år. På senare tid har där funnis en loppis och Charlies lekland. När vi kom hem till huset satte vi upp brandvarnarna på en gång.

Lite "lustigt" är det dock att denna bil stod där den gjorde...